Dětská svítidla

Nabízíme jedinečné osvětlení pro děti, ze kterého bude mít radost každé dítě.Námi nabízené dětské lampičky, dětské lustry závěsné i stropní, dětské nástěnné lampy zdobí známé pohádkové postavičky, zvířecí motivy, sportovní motivy a spousty dalších dětských motivů.
S dětskými svítidly se mnoho dětí vypraví do říše fantazie.Pestré barvy a široká škála modelů dětských svítidel navodí mimořádnou pohádkovou atmosféru každému dětskému pokoji.
Dětská svítidla neplní pouze funkci osvětlení pokoje, ale rovněž se bravurně zhostí úlohy atraktivní, barevné a skutečně krásná dekorace dětského pokojíčku.
Rovněž nesmíme opomenout osvětlení pro mládež.V nabídce máme svítidla, která potěší především mladé sportovní fanoušky.
Mohou si vybrat svítidlo v podobě fotbalového míče nebo košíkářského koše.Také v kategorii dětských svítidel naleznete svítidla pro chlapce v podobě modelů aut, motorek, letadel či helikoktér.Na své si přijdou i slečny, pro které máme připravena svítidla různých barevných kombinací, tvarů a použitých materiálů.
Vybíráme svítidla pro děti kvalitní za nízké ceny.Přesvěčte se sami a nahlédněte do naší nabídky dětských svítidel.

Dětská svítidla  Počet produktů: 46

Podkategorie

  • Dětské lustry

    Dětské lustry, závěsná i stropní svítidla jsou využívány jako hlavní zdroj osvětlení pokoje.

    Centrální svítidlo nesmí chybět v žádném dětském pokoji.

    Děti vnímají svítidla v dětském pokoji jako svou hračku, proto by neměli chybět při výběru dětského osvětlení.

    V nabídce máme moderní dětské lustry, závěsná dětská svítidla i dětská stropní svítidla.

    Barevné a víceúčelové lustry, závěsná i stropní svítidla s obrázky oblíbených pohádkových postaviček okoření každý dětský pokojíček.

    Svítidla do dětského pokoje s designem zvířátek, hvězdiček, kytiček, postaviček nebo v různých tvarech např. v podobě měsíce, fotbalového míče nebo hrací kostky, letadla, motorky nebo formule se budou určitě Vašim dětem líbit.

    Na své si přijdou i starší děti, kterým nabídneme lustry moderních tvarů a zajímavého designu.

    Nabídka světel pro děti a mládež je jak pro chlapce, tak i pro dívky.

    Zveme Vás na prohlídku, stačí si jen vybrat.

  • Dětské stolní lampy
    Stolní lampy pro děti jsou nezbytným doplňkem v každém dětském i studentském pokoji.
    Lampičky pro děti byly navrženy nejen jako doplňková svítidla do dětského pokoje, ale rovněž jako dekorační doplněk pokojíčku.
    Lampička umístěná na psacím stole bude nápomocna při učení i zábavě. Zároveň poskytne dostatek světla tak, aby oči nebyly příliš namáhané.
    Dětská lampička umístěná na nočním stolku zpříjemní menším dětem usínání především těm, které mají strach ze tmy. Větším dětem, především čtenářům lampička umožní si před spaním číst svou oblíbenou knížku.
    V nabídce stolních lamp pro děti a mládež máme široký výběr různých modelů a barevných designů. Živé barvy, líbivý design a kvalitní zpracování umožňuje bezproblémový provoz po mnoho let.
    V této kategorii naleznete lampičky nejen v podobě známých zvířecích pohádkových i sportovních postaviček, ale také stolní lampičky v moderních designech.
    Nabídka stolních lampiček je pestrá, proto věříme, že si u nás vyberete lampičku nejen pro ty nejmenší, ale také i pro děti školou povinné.Pokud právě nebudete kupovat svému dítěti stolní lampičku jako vánoční dárek nebo k narozeninám, přizvěte k prohlídce i děti, aby si mohly vybrat svou lampičku společně s Vámi.
  • Dětská nástěnná svítidla

    Dětská nástěnná svítidla jsou důležitou součástí vybavení dětského pokoje a jsou považovány jako doplňková dětská svítidla.

    Úkolem nástěnných lamp pro děti je diskrétní osvětlení dětského pokoje a vytvořit v něm příjemnou atmosféru.

    Dětské nástěnné lampy vhodně doplní dětský lustr i dětské stolní lampičky.Naše nabídka dětských svítidel zahrnuje dětská nástěnná svítidla, dětské lustry, dětská stropní svítidla.

    Svítidla pro děti v ucelených sériích ve stejném designu umožní jednoduše kombinovat různé typy osvětlení.

    Nejčastěji se nástěnná dětská svítidla umisťují na stěnu poblíž postele.

    V naší nabídce nástěnných svítidel pro děti najdete široký výběr krásných nástěnných lampiček pro děti a mládež jak v klasickém, tak i moderním provedení.

    Nástěnná svítidla pro děti, nabízené v našem obchodě, jsou zárukou bezpečnosti a kvality.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 46 položek
Zobrazeno 1 – 24 z 46 položek