Vitrážový lustr Baroko 60

2-3 týdny

Nový produkt

13 340 Kč s DPH

Chcete originální interiér? Vybavte si domov svítidly Tiffany z kolekce ,,Baroko". Vyberte si ze tří barevných variant vzoru.

Tiffany lustr Baroko 60 na dvě žárovky

Správně zvolená svítidla jsou základem osvětlení interiéru. Vedle centrálních svítidel - lustrů Tiffany můžete vybírat také doplňková svítidla Tiffany jako jsou nástěnné vitrážové lampy, stojací vitrážové lampy a stolní vitrážové lampy.

Pokud máte rádi stylová svítidla Tiffany a chtěli byste si jimi vybavit celý byt, dům nebo restauraci, jistě oceníte velký výběr vitrážových svítidel z kolekce ,,Baroko".

Naleznete zde 24 typů svítidel Tiffany různých rozměrů. Jsou zde zastoupeny lustry stropní i závěsné, stojací lampy, stolní lampy a nástěnná svítidla.

Vitrážový lustr vydává příjemné světlo, které je dáno paletou barev vitrážových sklíček. Svítidla Tiffany dodají Vašemu interiéru příjemnou atmosféru.

Vitrážové stínidlo neobvyklého tvaru o rozměrech 30 cm x 60 cm je vyrobeno známou Tiffany technikou - skládá se z opracovaných barevných sklíček. Barevná sklíčka vytvářejí obrazce a vyniknou především při rozsvícení lustru. Je vyrobeno v nejvyšší kvalitě ze skla vitrážového - opálového firmy SPECTRUM v kombinaci s měděnou fólií a cínu.
Skleněné vitrážové stínidlo si můžete zvolit s výplní vzoru v barvě červené, hnědé, zelené.
Tiffany závěsný lustr je vyroben z kombinace vitrážového skla a kovových mosazných prvků, patinované v barvě tmavě hnědé.

Zveme Vás, aby jste se seznámili s naší nabídkou kolekce ,,Baroko" viz níže, ,,Související produkty"

Výška80 cm (po dohodě možnost změny výšky)
Šíre30 cm
Délka60 cm
Výška stínidla20 cm
Patice žárovkyE27
Maximální výkon jedné žárovky 60 [W], energeticky úsporné bez omezení
Materiál konstrukceKov
Materiál stínidlaSklo
Barva konstrukcePatina Hnědá tmavá
ŽárovkyNE
Počet světelných zdrojů2
ZapojeníPřímé
Elektrické napětí ~ 230 [V]
Záruka2 roky
Typ svítidlaLustr závěsný
Použití svítidlaSvítidlo do interiéru
Rozměr stínidla30x60 cm
Prohlášení CEANO

Recenze

Napsat recenzi

Vitrážový lustr Baroko 60

Vitrážový lustr Baroko 60

Chcete originální interiér? Vybavte si domov svítidly Tiffany z kolekce ,,Baroko". Vyberte si ze tří barevných variant vzoru.

Související produkty

30 dalších produktů ve stejné kategorii: